ପାନାସୋନିକ୍‌ର ରୋଷେଇ କର୍ମଶାଳା

0

ଭୁବନେଶ୍ୱର: ପାନାସୋନିକ୍‌ ପକ୍ଷରୁ ବ୍ରହ୍ମପୁର ଏବଂ ବାଲେଶ୍ୱରଠାରେ ଏହାର ଅଟୋମେଟିକ୍‌ କୁକର୍‌, ମିକ୍ସଚର୍‌ ଗ୍ରାଇଣ୍ଡର୍‌ ଏବଂ େଓ୍ଵଟ୍‌ ଗ୍ରାଇଣ୍ଡର୍‌କୁ ବ୍ୟବହାର କରି ଲାଇଭ୍‌ ରୋଷେଇ କର୍ମଶାଳା ଆୟୋଜନ କରାଯାଇଥିଲା। ଏହି ସବୁ ଉତ୍ପାଦକୁ କଂପାନି ଏହାର ଚେନ୍ନାଇ କାରଖାନାରେ ଉତ୍ପାଦନ କରୁଛି। କଂପାନିର ବରିଷ୍ଠ ଏଜିଏମ୍‌ ଭି ରାଜେଶ କହିଛନ୍ତି ଯେ ୦.୩ ଲିଟରଠାରୁ ଆରମ୍ଭ କରି ୪.୫ ଲିଟର କ୍ଷମତାର କୁକର୍‌ କଂପାନି ବିକ୍ରି କରୁଛି। ଏହା ଜରିଆରେ ମଣ୍ଡା ପିଛା, ମୋମୋ ଏବଂ ପନିପରିବା ରୋଷେଇ କରିହେବ। ବ୍ରହ୍ମପୁରଠାରେ ରୋଟାରି କ୍ଲବ୍‌ ଅଫ୍‌ ବ୍ରହ୍ମପୁର ଏବଂ ପାନାସୋନିକ୍‌ ବିଜନେସ୍‌ ପାର୍ଟନର୍‌ଙ୍କ ଜରିଆରେ ରୋଷେଇ କର୍ମଶାଳା ଆୟୋଜିତ ହୋଇଥିଲା। ଅନେକ ଗୃହିଣୀ ଏବଂ ମହିଳା ଏଥିରେ ଯୋଗ ଦେଇ ରୋଷେଇ ପ୍ରଣାଳୀ ବିଷୟରେ ରୋଷେଇ ବିଶେଷଜ୍ଞ ଶିକ୍ଷା ଦାସଙ୍କ ସହ ଆଲୋଚନା କରିଛନ୍ତି। କଂପାନିର କୁକର୍‌ ଜରିଆରେ ୪୦% ଗ୍ୟାସ୍‌ ସଂଚୟ କରୁଛି ବୋଲି ଶ୍ରୀ ରାଜେଶ କହିଛନ୍ତି।

ଅନ୍ତର୍ଜାତୀୟରୁ ଆରମ୍ଭ କରି ଜାତୀୟ ତଥା ରାଜ୍ୟର ୩୧୪ ବ୍ଲକରେ ଘଟୁଥିବା ପ୍ରତିଟି ଘଟଣା ଉପରେ ସମ୍ବାଦ ଓ କନକ ନ୍ୟୁଜ ଆପଣଙ୍କୁ ଦେଉଛି ୨୪ ଘଂଟିଆ ଅପଡେଟ | କରୋନାର ସଂକଟ ସମୟରେ ଆମେ ଲୋଡୁଛୁ ଆପଣଙ୍କ ସହଯୋଗ । ‘ସମ୍ବାଦ’ ଗ୍ରୁପର ଡିଜିଟାଲ ମିଡିଆକୁ ଆର୍ଥିକ ସମର୍ଥନ ଜଣାଇ ଆଂଚଳିକ ସାମ୍ବାଦିକତାକୁ ଶକ୍ତିଶାଳୀ କରନ୍ତୁ |

ସମ୍ବନ୍ଧିତ ଖବର

Leave A Reply

Your email address will not be published.